|
METALPOWER ..power in Bohemia territory comes from celtic roots..
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik dá Martina Daher ve Vrchlabí? |
| 1) Bude ráda když pozvedne metrák |
|
22% |
[ 2 ] |
| 2) Dá si osobák, i když těsně - 105 kilo |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3) 110 to jistí |
|
22% |
[ 2 ] |
| 4) Zatáhne 120 a nedovolí Kostrounovi, aby ji "udělal" o metrák |
|
44% |
[ 4 ] |
| 5) 120 dá třetím pokusem a 4.doplňkovým vydře 130 kilo |
|
11% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 9 |
|
| Autor |
Zpráva |
ThomyCZ

|
Zaslal: Po červenec 19, 2010 12:38 pm Předmět: |
|
|
Dnešním dne se do kategorie Open/masters +100kg přihlásil kulturista Vlastimil Kalaš - loni druhý na MČR NABBA. Jen tak mimochodem, jeho osobní rekord v mrtvém tahu činí 312,5kg.
 _________________ Celé tělo mi výrazně změklo, a i když mám stále vidět něco jako břišní svaly, je to celé takové jako pod vodou, a žílu bys na mně hledal marně i mikroskopem... Zatracená dovolená! Měl jsem dělat alespoň kliky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ThomyCZ

|
Zaslal: Út červenec 20, 2010 9:39 am Předmět: |
|
|
Co se týče pitného režimu.
K dispozici pro závodníky bude 60litrů balené vody a iontové nápoje REFUEL od firmy MEGA PRO.
Vítězům jednotlivých kategorií podpoříme pitný režim ještě trošku jinak  _________________ Celé tělo mi výrazně změklo, a i když mám stále vidět něco jako břišní svaly, je to celé takové jako pod vodou, a žílu bys na mně hledal marně i mikroskopem... Zatracená dovolená! Měl jsem dělat alespoň kliky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ThomyCZ

|
Zaslal: Ne červenec 25, 2010 2:01 pm Předmět: |
|
|
Výsledky jednotlivých kategorií
Absolutní pořadí všech závodníků
 _________________ Celé tělo mi výrazně změklo, a i když mám stále vidět něco jako břišní svaly, je to celé takové jako pod vodou, a žílu bys na mně hledal marně i mikroskopem... Zatracená dovolená! Měl jsem dělat alespoň kliky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ThomyCZ

|
Zaslal: Ne červenec 25, 2010 7:56 pm Předmět: |
|
|
Richard Novotný - 220kg - 3. místo v kategorii dorostenců
http://www.youtube.com/watch?v=NLgJAQ4LdEI _________________ Celé tělo mi výrazně změklo, a i když mám stále vidět něco jako břišní svaly, je to celé takové jako pod vodou, a žílu bys na mně hledal marně i mikroskopem... Zatracená dovolená! Měl jsem dělat alespoň kliky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ThomyCZ

|
Zaslal: Ne červenec 25, 2010 8:17 pm Předmět: |
|
|
Karel Sazma - 230kg - 3. místo v kategorii Open/Masters -100
http://www.youtube.com/watch?v=mfCpxzv-Ukw _________________ Celé tělo mi výrazně změklo, a i když mám stále vidět něco jako břišní svaly, je to celé takové jako pod vodou, a žílu bys na mně hledal marně i mikroskopem... Zatracená dovolená! Měl jsem dělat alespoň kliky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ThomyCZ

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ThomyCZ

|
Zaslal: Po červenec 26, 2010 8:57 am Předmět: |
|
|
Jirka Tkaldčík - 285 kg - 1. místo v kategorii juniorů
http://www.youtube.com/watch?v=lYUftHJNz9k _________________ Celé tělo mi výrazně změklo, a i když mám stále vidět něco jako břišní svaly, je to celé takové jako pod vodou, a žílu bys na mně hledal marně i mikroskopem... Zatracená dovolená! Měl jsem dělat alespoň kliky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bohouš

|
Zaslal: Po červenec 26, 2010 3:12 pm Předmět: |
|
|
Chválím Tomáše Kalenského,Richarda,Fandu,Evu a celou Vrchlabskou partičku za uspořádání této soutěže.Byla to jejich prvotina a vzhledem k jejich věku 17 let to děti zvládli na jedničku.Jak vidět,tak staří známí matadoři odcházejí,ale úplně v klidu je nahradí mladé správně sportovně nadržené mládí.
Tak ještě jednou klobouk dolů a blahopřeju. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ThomyCZ

|
Zaslal: Út červenec 27, 2010 7:03 pm Předmět: |
|
|
Letní pohárovka v mrtvém tahu se konala v sobotu 24.7. 2010. Místem konání bylo vrchlabské koupaliště Kačák, které už dopředu avizovalo příjemnou atmosféru. Kompletní závodiště bylo připraveno venku ne volejbalovém hřišti, kde bylo postaveno několik stanů, jak pro závodníky, tak pro organizační tým. Avšak počasí nám letos bohužel nepřálo. Vše se tedy na poslední chvíli muselo přesunout pod střechu do nedaleké hospůdky. Kdo by čekal, že toto ubralo na atmosféře závodu, velice by se mýlil, bylo tomu spíše naopak.
Jako první se představila kategorie žen, ve které nastoupily nakonec pouze dvě závodnice. Druhé místo vzala Katka Krebsová za pěkných 110kg. Čtvrtým pokusem pokoušela i 115kg, ovšem činka zůstala pro tentokrát nepokořena. Vítězkou kategorie žen a tím pádem i nejsilnější ženou závodu se stala Martina Daher, která předvedla od posledních závodů veliké zlepšení a překvapila výkonem 117,5kg při poměrně malé tělesné váze. I Martina se pokoušela o vyšší váhu, a to jak třetím, tak čtvrtým pokusem, i ona si bude muset osobáček schovat až na blížící se MS GPC v Praze.
V první skupině se ženami nastoupila i kategorie dorostenců. Tato kategorie se může pyšnit největším počtem závodníků a poměrně velkou výkonností, což je samozřejmě pěkný příslib do budoucna. Na osmém místě skončil Jan Sedláček s výkonem 170 kg. Sedmé místo bral David Střelák, šesté Roman Švach a na pátém místě se umístil trutnovský závodník Aleš Lukeš. Trochu nevděčnou bramborovou medaili si domů přivezl Jakub Šacler, který čtvrtým (doplňkovým) pokusem zdolal 225kg, což byl nakonec nejvyšší výkon v kategorii dorostenců, avšak díky větší tělesné váze to na třetí místo nestačilo. S velkým bodovým odstupem si pro bronzovou medaili došel domácí závodník Richard Novotný. Nakonec zůstal za svým očekáváním, jelikož příprava závodů stojí spoustu sil a zde to bylo opravdu znát. I tak je jeho výkon 220kg zlepšením oproti minulé soutěži. Stříbrná medaile překvapivě putovala na Moravu. Právě v této kategorii překvapil mladičký Marek Prášil, který pozvedl „pouhých“ 150kg, ovšem při váze 58,4kg a mladičkém věku 15 let to těsně stačilo na třetího Richarda Novotného. Kategorii dorostenců vyhrál ředitel závodu Tomáš Kalenský, který nakonec zatáhl pouze 222,5kg a pozůstal tak za svým soutěžním maximem o téměř 15kg. I tak to ale nakonec stačilo na první místo. Organizace závodů a nedávné zranění nechalo i na něm své následky.
Po dorostencích musela logicky následovat kategorie juniorů. Zde se představilo pět závodníků. Na pátém místě skončil domácí Vašek Krejčík, který potáhl svých prvních 200kg a tudíž určitě nemůže popřít spokojenost. Nešťastné čtvrté místo bral trutnovský Lukáš Marvan pěkným výkonem 195kg. Určitě se můžeme těšit na 200kg za měsíc v Praze. Dvě medaile ze tří směřovaly směr Morava. Bronz si tímto směrem odvezl Jiří Matej a zlato Jiří Tkadlčík, který pozvedl 285kg, což byl nejvyšší výkon soutěže. Mezi tyto dva závodníky se dokázal dostat trutnovský Lukáš Borůvka a svým slušným výkonem 265kg bral stříbro.
Ve stejné skupině se představila kategorie Open/Masters do 100kg. Tato kategorie nakonec určila i nejlepšího muže závodu. Čtvrté místo tak trochu nešťastně zbylo na Lukáše Buroně. Bronz ukořistil Karel Sazma s výkonem 230kg, avšak ve váhové kategorii do 82,5kg. Těsně před ním skončil Miroslav Klus, který si třetím pokusem na činku nechal naložit 270kg a úspěšně jej zvládl. Nejsilnějším mužem soutěže a tím pádem i vítězem této kategorie se stal Roman Krejčík, závodník v kategorii Masters, který potáhl 250kg v kategorii do 75kg. Obdivuhodné je, že v této kategorii nebyl brán na ohled přepočet pro Masters - McCullough a pan Krejčík se tedy měřil s mnohem mladšími závodníky. Navzdory tomu dokázal absolutně vyhrát celou soutěž!
V poslední skupině se převedli ti nejtěžší. Do kategorie Open/Masters nad 100kg byli zapsání pouze tři závodníci. Bylo tedy pouze na nich, jak si rozdělí medaile. V konečných výsledcích bylo vše jasné. Bronz putoval do rukou Radka Rosy za výkon 230kg. Stříbrnou medailí se od soboty pyšní Petr Hron, který dokázal pozvednout činku v hodnotě 250kg. Vítězem nejtěžší kategorie se stal úspěšný závodník v kulturistice Vlastimil Kalaš s výkonem 275kg. Krásný příklad toho jak skloubit silový a estetický sport.
Po ukončení závodu profesionálů přišlo na řadu překvapení organizátorů - velice divácky atraktivní soutěž amatérů, do které se mohl přihlásit víceméně každý. K překvapení všech jsme i zde mohli vidět velice slušné výkony. Na šestém místě se umístil Drahomír Buchar, který pozvedl 120kg, ovšem v obdivuhodném věku 65 let a myslím, že pro většinu obecenstva byl vítězem kategorie právě on. Na pátém místě ho následoval Richard Novotný starší, jenž čtvrtým pokusem zvládl 160kg. Čtvrté místo obsadil Stanislav Štefan, který při váze 74kg dokázal lehounce dostat do úrovně pasu činku 170kg. Připomínám, že tito závodníci neprovozují žádný silový sport. Na prvních třech místech skončili borci, na kterých bylo již od začátku poznat, že mrtvolka pro ně asi nebude žádnou novinkou. Bronz z kategorie amatérů urval Martin Chuťka za 210kg. Stříbrnou medaili, k velkému potěšení diváků, ukořistil Lukáš Novotný, který čtvrtým pokusem dokonce zdolal svých prvních 200kg! Jestli se Vám zdá, že jméno Novotný slyšíte již potřetí, nemýlíte se, tato rodinka se opravdu nezapře. Zlatá medaile a titul z kategorie amatérů patří Norbertu Kujanovi za jeho více než slušných 230kg, čtvrtým pokusem dokonce platně 240kg.
Soutěže se zúčastnilo celkem 28 závodníků, což navzdory větrnému a deštivému počasí považujeme jako organizátoři soutěže za úspěch. Rádi bychom tak poděkovali všem soutěžícím za účast a těšíme se na ně příští rok opět ve Vrchlabí.
Sponzoři:
VM-INCOM s.r.o.
Sedmidolí - horská chata
Mexická restaurace (Delta)
Zlatnictví Niké
Stavebně obchodní centrum
Nábytkové studio Skalický - Šírl
Stavebniny Krkonoše
Envy Store Vrchlabí
Okna.eu
ATP
Fotogalerie:
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ThomyCZ

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ThomyCZ

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ThomyCZ

|
Zaslal: Út srpen 03, 2010 8:53 pm Předmět: |
|
|
Mimojiné přinášíme ještě posoutěžní překvapení, o které se postaral Libor Hurdálek, který (ačkoliv byl na dovolené v Turecku) měl velkou chuť závodit také. Tu přináším výsledky takové malé neoficiální turecké mise
Libor Hurdálek (101,5 kg) 170 OK - 190 OK
Pavel Hurdálek (109,0 kg) 220 x - 220 OK - 235 x
Marcela Hurdálková (68,0 kg) 40 OK - 50 OK - 60 OK
Fatih Onegi (82,0 kg) 70 OK - 80 OK - 90 OK
No kdo by se mohl chlubit tím, že závod probíhal na dvou místech najednou a s trojčlenou rodinnou a dokonce tureckou účastí?  _________________ Celé tělo mi výrazně změklo, a i když mám stále vidět něco jako břišní svaly, je to celé takové jako pod vodou, a žílu bys na mně hledal marně i mikroskopem... Zatracená dovolená! Měl jsem dělat alespoň kliky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|