|
METALPOWER ..power in Bohemia territory comes from celtic roots..
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
libor46

|
Zaslal: Ne říjen 18, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
Jsou to neskutečný borci měl jsem tu čest jim ty rekordy uznat a jako první gratulovat Libouš( mám dovoleno takto jmenovat) je bomba chlap z Tomáše roste (pokud nezpychne) již nyní legenda(Tomáši nečti tyto řádky nebo zpychneš) gratulace ještě jednou.  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=kNGNLo8K6Fk |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ThomyCZ

|
Zaslal: Ne říjen 18, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
Díky Libore!
A zpychnout hodlám až někdy v budoucnu složím zkoušky na mezinárodního rozhodčího a uznám ti nějakej ten světovej rekord  _________________ Celé tělo mi výrazně změklo, a i když mám stále vidět něco jako břišní svaly, je to celé takové jako pod vodou, a žílu bys na mně hledal marně i mikroskopem... Zatracená dovolená! Měl jsem dělat alespoň kliky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ThomyCZ

|
Zaslal: Ne říjen 18, 2009 8:41 pm Předmět: |
|
|
Oficiální výsledky budou dostupné v nejblížší době, budu se snažit, aby byly co nejdřív.
Samozřejmě bude ve výsledkách zapsán Foster/McCullough koeficient, který zatím v prozatimních výsledcích chybí.
Jinak musím podotknout, že vyhlašování absolutního pořadí mezi teens a juniory podle Fostera je opravdu krok dopředu, konečně lze porovnávat 16 a 23 leté liftery. Divím se, že se tento koeficient nepoužívá i v některých ostatních asociacích. Doufám, že toto prosadíme i na mezinárodní úrovni. Nevidím jediný důvod, proč bojkotovat Fostera.. aneb proč si sypat popel na hlavu? _________________ Celé tělo mi výrazně změklo, a i když mám stále vidět něco jako břišní svaly, je to celé takové jako pod vodou, a žílu bys na mně hledal marně i mikroskopem... Zatracená dovolená! Měl jsem dělat alespoň kliky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
maxxxmato1988

|
Zaslal: Ne říjen 18, 2009 9:48 pm Předmět: |
|
|
jj fostera som sice pocul prvy krat ze nieco take existuje ale som rad bo toto spojenie bolo dost nespravodlive, kedze predsa len 23 rocny lifter ma toho trosku viac za sebou ako 16 rocny, takze urcite som za
bte uploadol som neake videa a foto co som porobil neni toho moc bo som behal okolo chalanov tak je tam len dan ,martin kosnar a jani foto a videa, stiahnut mozte tu http://ulozto.sk/2842070/praha.zip _________________ !!!!!!!!!!LIFT EAT SLEEP REPEAT !!!!!!
http://www.aone-nutrition.com
http://worlds2010.awpc-slovakia.com/
Fucking fitness. Funny bodybuilding. Only way to be strong. POWERLIFTING |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Celtic

|
Zaslal: Po říjen 19, 2009 8:04 am Předmět: |
|
|
Kompletní vásledky:
 _________________ www.ironpower.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Celtic

|
Zaslal: Po říjen 19, 2009 9:26 am Předmět: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mtsX5lj8yG8
..odhozeni cinky v podani Sergeye Oleolenka..po tomto pokusu jsem durazne sdelil sefovi ukrajinske vypravy, pokud nebude zavodnik cinku kontrolovat, ohrozi primo nakladace, bude po podobne akci nasledovat diskvalifikace ze zavodu..osobne si to nepamatuji, ale Sergey snad toto dela bezne..Pavel mel dost velky stesti..  _________________ www.ironpower.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bohouš

|
Zaslal: Po říjen 19, 2009 10:18 am Předmět: |
|
|
Chudák Pavel,ten z toho bude mít modřiny ještě půl roku.To ukrajinský hovado odešlo aniž by se mu omluvilo.Nic se nestalo,jenom nějakej nakladač tam zůstal pod 400kg sedět.Omluvil se mu až dodatečně.To u mě není závodník,ikdyby zvedal tunu na dřep.Je to obyčejnej omezenec.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ThomyCZ

|
Zaslal: Po říjen 19, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|
Oficiální výsledky TEAM COMPETITION
http://www.gpc.cz/index.php?ID=101
.. ke stažení přímo zde..
http://www.gpc.cz/files/wc_team.pdf _________________ Celé tělo mi výrazně změklo, a i když mám stále vidět něco jako břišní svaly, je to celé takové jako pod vodou, a žílu bys na mně hledal marně i mikroskopem... Zatracená dovolená! Měl jsem dělat alespoň kliky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Celtic

|
Zaslal: Po říjen 19, 2009 11:38 am Předmět: |
|
|
Foto Open benchpress 90, 100, 110, 125. Powerliting 100, 110, 125, 140.
Absolutka benchpressu a powerliftingu. Absolutka masters powerliftingu a vitezne druzstvo.
 _________________ www.ironpower.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Spiderman

|
Zaslal: Po říjen 19, 2009 11:49 am Předmět: |
|
|
| Bohouš napsal: | Chudák Pavel,ten z toho bude mít modřiny ještě půl roku.To ukrajinský hovado odešlo aniž by se mu omluvilo.Nic se nestalo,jenom nějakej nakladač tam zůstal pod 400kg sedět.Omluvil se mu až dodatečně.To u mě není závodník,ikdyby zvedal tunu na dřep.Je to obyčejnej omezenec.
 |
dopadlo to hodně dobře za což jsem rád, omluva samozřejmě po dvou hodinách od incidentu už nemůže být brána moc upřímně, ale s tim nic nenaděláme, myslim že je důležitý že to takhle dobře dopadlo, jen doufám že bude vše v pohodě a vyjde to že budu moct jít závod ve Francii, nebo aspoň minimálně v Anglii, mrzelo by mě kdyby ne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Celtic

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Prestige

|
Zaslal: Po říjen 19, 2009 1:29 pm Předmět: |
|
|
Světový pohár se určitě povedl. Pražské prostředí přilákalo dost lidí, takže konkrétně sobotní team competition se postarala jak o množství kvalitních lifterů tak i o poměrně nadprůměrné množství diváků. Škoda neúplného finského teamu. Ochořelého Ísta ihned nahradil Viktor Kudi, takže jsme byli komplet. Dan vyčerpán organizačními záležitostmi našel špetku chuti a nakonec si zazávodil . Viktor osobáček v trojboji, takže jeho věčný úsměv se zdvojnásobil. Jana jsem nějak nestihl sledovat, viděl jsem snad lehce zvládnutých 370 ve dřepu. Ke mě v krátkosti, ten týden před WC jsem toho opravdu moc nenaspal a myšlenky na sobotní závod byly opravdu odsunuty do pozadí díky naší radostné události. Nakonec 1040 sice OK, ale v hloubce duše jsem čekal trochu víc. Potěšil mě benčík. Vcelku se špičkový závod povedl, špičkové ceny ve špičkovém provedení se špičatily na špičkových stolech za špičkovým podiem. Špičkový team zapisovatelů, nakladačů a organizátorů odvedl špičkovou práci. Večer jsem se pak podíval do zrcadla a zjistil jsem, že mám na sobě jenom trochu špíčku, tak jsem si dal několik čokoládových špiček plněných likérem až jsem z toho měl ráno maličkou špičku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|